O Arenteiro volve a gañar Hoxe venceu o Burgos Promesas por 1-2

O encontro comezou de modo inmellorable para o Arenteiro, que aproveitou a oportunidade para inaugurar o marcador cun gol de Markitos no minuto 21, finalizando o primeiro tempo co marcador de 0-1.

No segundo período chegou o gol para o conxunto carballiñés, que aumentou a súa conta goleadora con respecto ao seu rival grazas a un novo tanto de Markitos, que completaba así un dobrete no minuto 62. Reduciu diferenzas o Burgos Promesas grazas ao acerto para portería de Erik aos 81 minutos, pechando así o encontro cun resultado final de 1-2.

AVANTAR ACTIVIDADES

O árbitro mostrou catro tarxetas amarelas, dúas delas ao Burgos Promesas (Tito e Ricoy) e dúas ao Arenteiro (Alex Fernández e Pol Bueso).

O Arenteiro continúa como líder da Segunda Federación con 27 puntos, en praza de ascenso de categoría, mentres que o Burgos Promesas quedou en décimo oitavo lugar con oito puntos, ocupando un lugar de descenso a Terceira División, tras o partido.