O Arenteiro gaña 2-1 ao Coruxo, segue de lider e sacalle 5 puntos ao Guijuelo ( 2º clasificado )

O Coruxo non conseguiu dobregar ao Arenteiro, que gañou 2-1 durante o duelo celebrado este domingo no Municipal Espiñedo. O Arenteiro chegou coa intención de cultivar unha nova vitoria tras gañar no seu feudo por un marcador de 1-0 o Polvorín. Pola súa banda, o Coruxo cultivou un empate a cero fronte á Ximnástica Torrelavega, sumando un punto no último partido celebrado da competición. Tras o resultado obtido, o equipo local quedou co liderado da Segunda Federación, mentres que o Coruxo ocupou o oitavo lugar ao concluír o partido.

O primeiro equipo en marcar foi o conxunto local, que estreou as luminoso grazas ao gol de Alex Fernández no minuto 8. Empatou o once vigués grazas a un gol de Andriu no 46, o inicio da segunda parte .

AVANTAR ACTIVIDADES

Tras o ecuador do partido, na segunda metade chegou o gol para o once carballinés, pois aproveitou a xogada para atravesar a rede do seu rival cun gol de Anton Escobar aos 72 minutos, finalizando o partido cun marcador de 2-1 no marcador.